Cumhuriyet İlkokulu

Belgegeçer : 0212 428 49 03
WEB http://avcilarcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Firuzköy Mah. Ülker Cad. Kasap Sokak Avcılar/iSTANBUL
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen kuşaklar yetiştirmek; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünü, bugüne bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “Model Okul” olmaktır.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim ve öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili
Kantin: 0
Yemekhane : 0